آسیب‌های پنهان ویروس کرونا

کد مطلب: 1768
  • 02 تیر 1399
  • 17:11
  • 0 دیدگاه
  • 522 بازدید
  • Article Rating

همه می‌دانیم جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، لازم است لوازم خریداری‌شده ضدعفونی یا شست‌وشو شوند، برای همین است که بیشتر مردم جهان، این روزها بلافاصله پس از خرید، اغلب میوه، سبزیجات و... را جهت شست‌وشو با مایع‌ ظرف‌شویی مستقیم به سینک ظرف‌شویی منتقل می‌کنند.

اما باید مراقب باشید، پس از نابودی ویروس کرونا از روی سطوح، مایع ظرف‌شویی به‌جامانده را نخورید. شاید با خود بگویید، مگر ما مایع‌ ظرف‌شویی می‌خوریم؟!

بله اگر آبکشی ظروف، میوه و سبزیجات را جدی نگیرید، روزانه مقادیر زیادی مواد شوینده را هنگام پخت‌وپز و... وارد غذاهای خود می‌کنید. اگر مواد شوینده، به‌خوبی آبکشی نشوند روی سطوح باقی می‌مانند و به‌دلیل خاصیت‌های شیمیایی ویژه خود، می‌توانند به‌راحتی وارد بدن انسان شوند که این امر در درازمدت با آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیر برای معده همراه خواهد بود.

 حالا سؤال این است که چگونه از آبکشی کامل مایع ظرف‌شویی از سطوح مختلف مطمئن شویم؟ پاسخ این سؤال به عوامل مختلفی همچون فشار آب، شیوه‌ی صحیح شست‌وشو، فرمولاسیون مواد شوینده و سختی آب بستگی دارد.

جالب است بدانید علاوه‌بر فرهنگ شست‌وشو در نقاط مختلف جهان، یکی از کلیدی‌ترین موارد جهت آبکشی آسان، سختی آب است و هر چه آب دارای سختی بالاتری باشد، پاک‌کنندگی و آبکشی مواد شوینده از سطح، سخت‌تر خواهد شد، از سوی دیگر مواد شوینده در آب سخت کف کمتری تولید می‌کنند و درنتیجه موجب مصرف بیشتر مواد شوینده و آب می‌شوند.

هرچقدر سختی آب در محل زندگی شما بیشتر باشد، باید زمان بیشتری را صرف شست‌وشو و آبکشی مواد شوینده کنید، برای مثال کف مایع ظرف‌شویی و در نهایت میزان مصرف آن در نقاط مختلف جهان و حتی کشور متفاوت است و آنچه بیش از همه مهم به‌نظر می‌آید آگاهی مردم از سختی آب مصرفی خود و شناخت از فرمولاسیون شوینده‌ها است، ممکن است شوینده‌های داخلی نیز مانند بسیاری از محصولات دیگر همچون ضدآفتاب‌ها و...  با توجه به وضعیت آب‌وهوایی کشور، بیشتر پاسخگوی نیازهای ما باشند.

در پایان به یاد داشته باشیم که علی‌رغم سختی آب متفاوت در کشور، متاسفانه ایران عزیز ما در میان کشورهایی قرار دارد که سالانه نزدیک به ۸۰درصد ذخیره آب در دسترس خود را مصرف می‌کنند و بااین‌وجود همچنان روزانه حجم بالایی از آب شرب شهری برای شست‌وشوی ظروف به فاضلاب تبدیل می‌شود.

 

 

منبع: ایرنا

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.