عدم وجود ویروس کرونا در سامانه‌های آب آشامیدنی

کد مطلب: 1676
  • 14 اردیبهشت 1399
  • 14:00
  • 0 دیدگاه
  • 425 بازدید
  • Article Rating

احمد جنیدی، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:

مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر دو روز بوده و از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه‌خانه‌های آب آشامیدنی و گندزدایی آن که توسط ترکیبات کلر انجام می‌شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است. بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به هموطنان توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش‌های سالم‌سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت سه دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره ۱درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم‌سازی کنید.

 

بیشتر بخوانید:  ویروس کرونا در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است

 

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.