مرادی، رئیس انجمن علوم دامی ایران: مصرفکنندگان هم به کار اجداد خود رغبتی ندارند تا جایی که ۷۵ درصد ترکیب جمعیتی ایران از حالت روستانشین به شهرنشین تبدیل شدهاند. با توجه به خشکسالیها و وضعیت نامناسب آب و مرتع باید نشستهای همفکری و تخصصی در این زمینه برگزار شود. واکاویها حاکی از آن است که بین پژوهش و اجرا رابطه خوبی نداریم. هیچ پیشرفتی با نگاه تکبعدی به دست نمیآید اگر برنامه اصلاح نژادی را در دام داریم باید در این زمینه پژوهش را نیز همراه کنیم.
دادرس، مدیر عامل اتحادیه دام سبک کشور: دامی که ظرفیتهای بسیار مناسبی را برای تولید گوشت و پشم در کشور داشت نتیجهاش این شد که امروز در عمل دام سبک کشور ما تکمحصولی شده است. امروز شاهد آن هستیم که پشم دام سبک در بیابانها سوزانده میشود و بیاعتنایی به این صنعت سبب شده که این صنعت از دانش روز در زمینه تولید و فراوری محصولات دچار عقبماندگی شود. محصولات لبنی عشایر و دامداران کشور به دلیل نداشتن استانداردهای لازم و بستهبندی مناسب در بازارها بهصورت مطلوب و باارزش واقعی عرضه نمیشود؛ بنابراین راهکارهای اساسی برای آموزش و ورود دانش به این صنعت باید ارائه داد.
ابراهیمزاده موسوی، رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران: منبع اصلی پروتئین و گوشت کشور از دام سبک بوده است. با تغییر اقلیم دچار مشکلاتی در این زمینه میشویم و با این تغییرات که در نتیجه اکنون نزدیک به ۴۰۰ هزار تن گوشت قرمز از طریق دام سبک تأمین میشود و جمعیت ۶۰ میلیونی دام سبک داریم. تغذیه دامها اگر صنعتی باشد مقرونبهصرفه نیست ولی منابعی طبیعی در کشور داریم.
نام نام الزامی می باشد
ایمیل ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
وب سایت
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز